De Shadow Owners Club Nederland bestaat 15 jaar, en dat vieren we met een feest van donderdag 4 juni t/m zondag 7 juni 2020.

Alle leden van SHOC clubs en bevriende motorclubs en motorvrienden zijn uitgenodigd voor dit feest.

1 juni 2020

Corona virus update 3

Op 12 maart werden we met z'n allen opgeschrikt door een mededeling van de regering. Deze maakte bekend dat i.v.m. het corona-virus zij een lock-down afkondigden en vergaande maatregelen instelde, die de bewegingsvrijheid van elk van ons sterk beperkte.
De 15 anniversary SHOC.NL party hebben we uiteindelijk moeten afgelasten. Voor deze late afgelasting is de feestcommissie nog een verklaring verschuldigd aan de deelnemers.

Velen van jullie vonden het onverantwoord dat we dit evenement door lieten gaan en het niet afgelasten of geen bericht gaven van afgelasting. Ook wij waren al in een vroeg stadium tot de conclusie gekomen dat het feest gezien de omstandigheden niet door kon gaan. Het was echter niet verstandig om op dat moment te annuleren. Zouden we dat wel gedaan hebben dan hadden we in dat geval veel annuleringskosten voor onze rekening moeten nemen, immers er was nog geen reden om te annuleren. De tot dan toe afgekondigde maatregelen golden maar tot 28 april. Ons evenement was nog ver na deze datum nl. 4 - 7 juni. De verhuurder van de accomodatie 'de Korhoen' hield ons met recht aan de algemene voorwaarden daar zij tegen beter weten in van mening waren dat na deze periode alle beperkingen weer zouden kunnen verdwijnen.
Er zijn door ons meerdere mails gezonden naar de verhuurder met de argumentatie dat hoe dan ook het pand met de nieuwe regels niet geschikt was om een evenement van 70 tot 140 mensen te houden en te huisvesten. Meerdere redenen zoals de 1.5 mtr. afstand van elkaar, de toiletgroepen die gesloten moesten blijven, de maaltijdverstrekking en de slaapkamers die te klein waren om aan de nieuwe normen te voldoen waardoor het onmogelijk was het beoogde aantal mensen te herbergen op een verantwoorde wijze. Alle argumenten onzer zijde ten spijt werden wij door de verhuurder gehouden aan het huurcontract en de algemene voorwaarden en wij bij zelf annuleren veel geld aan annuleringskosten zouden moeten betalen, immers wij annuleerden zonder rechtsgrond. Beter was afwachten tot er later meer bekend zou zijn en of de maatregelen door de regering verlengd zouden worden.
Op dit moment hebben we het schrijven gekregen van de verhuurder dat het helaas niet door kan gaan. Nu niet wij, maar zij geannuleerd hebben zijn we in schriftelijke onderhandeling om de zaak op te lossen en af te wikkelen. Helaas lopen deze onderhandelingen erg stroef.

Dit is de reden waarom we het pas zo kort voor de start van de meeting definitief aan de ingeschreven deelnemers hebben medegedeeld. Alle inschrijfgelden die wij van de deelnemers hebben ontvangen zijn inmiddels weer aan hen terug betaald.

5 april 2020

Corona virus update 2

De Nederlandse regering heeft op 31 maart j.l. de maatregelen tegen het COVID-19 virus verlengd tot 28 april. Vooralsnog is de datum van 1 juni blijven staan. Tot die tijd zijn vergunningsplichtige evenementen verboden. Tegelijkertijd zijn er signalen dat het aantal ziekenhuis opnames langzaam minder wordt.
Het blijft onduidelijk hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Mogelijk dat meer duidelijk wordt in de week voor 28 april. Een volgende update zal dan ook weer op deze website te lezen zijn.
We hopen dat na 1 juni veel weer normaal zal zijn en dat ons feest kan doorgaan. Hoe de situatie dan zal zijn in de landen om ons heen is niet te zeggen. We begrijpen dat iedereen met deze onzekerheid kampt.
De organisatie laat weten dat we de inschrijftermijn voor het feest verlengen tot aan de aanvang van het feest. Men kan dus kort voor de aanvang van het feest voor zich beslissen om naar het feest te komen. De inschrijving volgt dan bij de receptie op de lokatie van het feest.

17 maart 2020

Corona virus update 1

De maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn onlangs weer aangescherpt. Het doel is om de piek van besmettingen uit te smeren over de tijd zodat ons zorgstelsel niet wordt overbelast.
Het is goed mogelijk dat er nog maatregelen van kracht zijn op de datum van ons feest. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe dit zich gaat ontwikkelen. Vooralsnog gaat Nederland, en veel andere landen, voor een groot deel op slot tot 6 april.
Gezien de onzekere situatie is het nu nog te vroeg om een beslissing te nemen over het al of niet doorgaan van het feest. Dus vooralsnog gaat het feest door.
Mocht het echter zo zijn dat we op een later tijdstip het feest moeten annuleren omdat het op de datum van het feest zeer waarschijnlijk is dat er nog beperkende maatregelen van kracht zijn op reizen en bijeenkomsten van groepen mensen dan zullen we de betalingen van jullie aanmeldingen terugstorten.
De feestcommissie volgt de ontwikkelingen betreffende COVID-19 op de voet en ze zal regelmatig op deze website een update geven. Raadpleeg deze website regelmatig of er nieuws is.


Aankondiging van de nieuwe SHOC Netherlands club in 2005.

We hebben een mooie lokatie gevonden, namelijk ‘De Korhoen’ in Evertsoord. Dit is c.a. 55km ten oosten van de plaats waar altijd het ESM wordt gehouden. Zie de Accommodatie en Route pagina voor een Google Maps kaart van ‘De Korhoen’.

360° foto van de voorkant van "De Korhoen"

De lokatie bied 140 slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden in 8 kamers. Ook is er een campingveldje beschikbaar waar men een eigen tent kan plaatsen wanneer men wat meer privacy wenst. Er is beperkte plaats voor caravans en campers. Meer informatie over het campingveldje en camperplaatsen vind je op de Camping en campers pagina.
Wil je niet in een stapelbed of camping overnachten dan is er de mogelijkheid om in een hotel in de buurt (3km afstand) te overnachten. De kosten voor het hotel zijn extra en voor eigen rekening.( GR8 Hotel Sevenum )

Het ontbijt, de lunch en het diner zijn bij de inschrijfprijs van 100 euro per persoon inbegrepen. De drank zal bij de bar in de grote zaal te verkrijgen zijn en is voor eigen rekening. Meer over het programma is te vinden op de Programma  pagina.

Men wordt geadviseerd om als groep in te schrijven zodat we de groep in een kamer kunnen indelen. De groep slaapt dan op een kamer bijelkaar. Uitleg hoe dit te doen staat op de Inschrijvingen pagina.

Vragen en berichten: zie onze Facebook pagina.