De Shadow Owners Club Nederland bestaat 15 jaar, en dat vieren we met een feest van donderdag 4 juni t/m zondag 7 juni 2020.

Alle leden van SHOC clubs en bevriende motorclubs en motorvrienden zijn uitgenodigd voor dit feest.

17 maart 2020

Corona virus update

De maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn onlangs weer aangescherpt. Het doel is om de piek van besmettingen uit te smeren over de tijd zodat ons zorgstelsel niet wordt overbelast.
Het is goed mogelijk dat er nog maatregelen van kracht zijn op de datum van ons feest. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe dit zich gaat ontwikkelen. Vooralsnog gaat Nederland, en veel andere landen, voor een groot deel op slot tot 6 april.
Gezien de onzekere situatie is het nu nog te vroeg om een beslissing te nemen over het al of niet doorgaan van het feest. Dus vooralsnog gaat het feest door.
Mocht het echter zo zijn dat we op een later tijdstip het feest moeten annuleren omdat het op de datum van het feest zeer waarschijnlijk is dat er nog beperkende maatregelen van kracht zijn op reizen en bijeenkomsten van groepen mensen dan zullen we de betalingen van jullie aanmeldingen terugstorten.
De feestcommissie volgt de ontwikkelingen betreffende COVID-19 op de voet en ze zal regelmatig op deze website een update geven. Raadpleeg deze website regelmatig of er nieuws is.


Aankondiging van de nieuwe SHOC Netherlands club in 2005.

We hebben een mooie lokatie gevonden, namelijk ‘De Korhoen’ in Evertsoord. Dit is c.a. 55km ten oosten van de plaats waar altijd het ESM wordt gehouden. Zie de Accommodatie en Route pagina voor een Google Maps kaart van ‘De Korhoen’.

360° foto van de voorkant van "De Korhoen"

De lokatie bied 140 slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden in 8 kamers. Ook is er een campingveldje beschikbaar waar men een eigen tent kan plaatsen wanneer men wat meer privacy wenst. Er is beperkte plaats voor caravans en campers. Meer informatie over het campingveldje en camperplaatsen vind je op de Camping en campers pagina.
Wil je niet in een stapelbed of camping overnachten dan is er de mogelijkheid om in een hotel in de buurt (3km afstand) te overnachten. De kosten voor het hotel zijn extra en voor eigen rekening.( GR8 Hotel Sevenum )

Het ontbijt, de lunch en het diner zijn bij de inschrijfprijs van 100 euro per persoon inbegrepen. De drank zal bij de bar in de grote zaal te verkrijgen zijn en is voor eigen rekening. Meer over het programma is te vinden op de Programma  pagina.

Men wordt geadviseerd om als groep in te schrijven zodat we de groep in een kamer kunnen indelen. De groep slaapt dan op een kamer bijelkaar. Uitleg hoe dit te doen staat op de Inschrijvingen pagina.

Vragen en berichten: zie onze Facebook pagina.